Kilpailuta puhelinliittymä ja säästä rahaa

Puhelinoperaattorit

 
Puhelinliittymä netillä on yksi tämän päivän perustarpeista, varsinkin kun erilaiset mobiilinettiä hyödyntävät palvelut ja älypuhelimet ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti. Tässä artikkelissa vertaillaan neljän Suomessa suositun puhelinoperaattorin puhelinliittymähintoja. Nämä puhelinoperaattorit ovat

 • DNA,
 • Saunalahti (Elisa),
 • Sonera ja
 • Tele Finland.

Puhelinliittymien hintatiedot tarjoaa PKT vertailusivusto.

 

Rajaton puhelinliittymä

Jos puhut ja tekstailet paljon, ja näiden lisäksi tarvitset nettiä, on rajaton liittymä paras vaihtoehto. Rajattomat puhelinliittymät antaa mahdollisuuden puhua ja tekstata Suomessa niin paljon kuin haluaa. Lisäksi valittavissa on omaan käyttöön sopiva netti. Eniten rajattomien liittymien hintaan vaikuttaakin tänä päivänä netin nopeus.

Edullisimmillaan rajattoman puhelinliittymän saa Saunalahdelta. Saunalahden edullisin rajaton maksaa 17,90 €/kk, mutta liittymässä on erittäin hidas, 256 KB/s netti. Jos liittymästä on valmis maksamaan 19,90 €/kk, saa siihen jo nopeamman, 21 megan netin. 19,90 € kuukausihintaan 21 megasella netillä liittymän tarjoaa sekä DNA että Saunalahti.

Soneralla on tarjous, jossa se tarjoaa jopa 150 megan netin hintaan 19,90 €/kk, mutta liittymässä on 10 Gt datakatto. Kysymys kuuluukin, mitä nopealla nettiyhteydellä tekee, jos datakatto tulee heti vastaan?

Rajattomat liittymät >>

 

Puhelinliittymä netillä

Jos tarvetta on pelkästään nopealle netille, eli puheaikaa ja tekstiviestejä ei paljon tarvitse, on vaihtoehtoja monia. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa vanhoista laskuista, kuinka paljon puhuu ja lähettää tekstiviestejä. Jos käyttö on satunnaista, valitse kappale- ja minuuttiveloitteinen liittymä. Edullisin kappale- ja minuuttiveloitteinen liittymä netillä löytyy DNA:lta. Edullisin puhelinliittymä DNA Mini Data on tarjouksessa ja se maksaa 2,90 €/kk. Puhelinliittymä sisältää 256 KB/s netin, puhe maksaa 0,60 €/min ja tekstiviestit maksavat 0,60 €/kpl.

Katso hinnat >>

 

Jos puhut ja tekstaat tasaisesti, valitse pakettiliittymä, johon sisältyy tietty määrä puheaikaa ja tekstiviestejä. Helpoiten saat verrattua pakettiliittymiä liittymävertailun avulla.

Liittymävertailu >>

 

Huomioi liittymätarjoukset

Tässä artikkelissa on huomioitu myös liittymätarjoukset ja pyrimme päivittämään tuoreimmat hinnat aina uusien tarjouksien mukaisiksi. Puhelinoperaattorin sivustoilta kuitenkin saattaa löytyä tarjouksia, joita ei tälle sivustolle ole päivitetty. Kaikki ajankohtaisimmat liittymätarjoukset löydät myös PKT:sta, jonne tarjoukset päivittyvät suoraan operaattoreilta.

Katso liittymätarjoukset >>

 

Minkälaisia kokemuksia sinulla on eri operaattoreista? Toimivatko jotkin paremmin kuin toiset? Asutko alueella, jossa jokin operaattori ei toimi? Kerro kommenteissa vinkkisi ja kokemuksesi!

2 thoughts on “Kilpailuta puhelinliittymä ja säästä rahaa

 1. Leena Pihlflyckt

  Tarjouspyyntö halvimmasta rajattomasta puhelinliittymästä!

  Reply
 2. Jaakko Vesterinen

  Etsin edullista puhelinliittymää.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *