Sähkötupakka – Kaupat, nikotiininesteet ja tarjoukset esittelyssä

| 4.9.2014
Sähkötupakka - Kuva: Sheriffecig.com
 
Sähkötupakka on auttanut monia lopettamaan perinteisen tupakoinnin ja tästä syystä siitä on tullut hittituote. Sähkötupakka tarjoaa nikotiiniriippuvaisille sen, mitä perinteinen tupakkakin, mutta ilman haittavaikutuksia. Sähkötupakkaa käytettäessä säästyy muun muassa

 • tuhansilta myrkyllisiltä aineilta,
 • tervan ja savun vaaroilta,
 • keltaisilta hampailta,
 • tupakkayskältä,
 • pahanhajuiselta hengitykseltä ja vaatteilta.

Sähkötupakan tuottama ”savu” syntyy nikotiininesteestä. Nikotiininesteen savu on pelkkää vesihöyryä, jonka välityksellä nikotiini siirtyy elimistöön.

Nikotiininesteet

Ladattaviin sähkötupakoihin on saatavilla eri makuisia nikotiininesteitä. Nikotiininesteet antavat saman vaikutelman kuin se, että polttaisi esimerkiksi mentolin makuista tupakkaa. Perinteisten, tupakoista tuttujen makujen, lisäksi nikotiininesteet tarjoavat mahdollisuuden maistella eksoottisempiakin makuja.

Maun lisäksi nikotiininesteen tarkoitus on välittää nikotiini kehoon. Nikotiini välitetään kehoon sähkötupakan ja nikotiininesteen tuottaman vesihöyryn avulla. Vesihöyry ei siis sisällä mitään haitallisia myrkkyjä, mitä perinteinen tupakansavu sisältää.

Aloitustarjoukset

Netistä löytyy useita kampanjoita, joiden kautta on mahdollista tilata sähkötupakoinnin aloituspakkaus edullisesti tai vain postikulujen hinnalla. Ensimmäisen kokeilupakkauksen jälkeen tilauksen voi peruuttaa tai vaihtoehtoisesti tilausta voi jatkaa toistaiseksi. Tilauksen peruminen onnistuu kulloinkin kyseessä olevan palvelun ohjeiden mukaisesti.

Jos sähkötupakan testaus tarjouspakkauksen avulla kiinnostaa, niin alla ajankohtaiset alotuspakkaustarjoukset selkeine tilausohjeineen ja hintoineen.

XSmoke

XSmoke on saksalaisen MailTrading GmbH yrityksen tarjoama sähkötupakkatuote. XSmoke -aloituspakkauksen hinta on 9,95 € ja aloituspakkauksen maun voi valita viidestä eri vaihtoehdosta. Aloituspakkauksen jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kuukauden jaksoissa hintaan 85,90 €/kk.

Tilauksen voi perua milloin vain 14 päivän kuluessa viimeisen kuukausipaketin vastaanotosta.

Siirry sivustolle >>

Nicopoint

Nicopoint on Viroon rekisteröidyn Regimen Ou yrityksen palvelu, jonka kautta voi tilata sähkötupakan postikulujen hinnalla 9,90 &euro. Aloituspakkaus sisältää 15 kpl valitsemiasi nikotiinifilttereitä (vastaa noin 400 savuketta), akun, laturin ja suomenkieliset käyttöohjeet. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana hintaan 39,90 €/kk.

Tilauksen voi perua milloin vain 14 päivän kuluessa viimeisen kuukausipaketin vastaanotosta.

Siirry sivustolle >>

Yhteenveto tarjouksista

Netissä on useita sähkötupakkaan ja nikotiininesteisiin liittyviä tarjouksia. Tässä artikkelissa esiteltiin 2 näistä tarjouksista ja jokainen tarjous sisältää sen, että tilaus tulee jatkumaan määräaikaisena aloituspakkauksen jälkeen. Myös muissa netin sähkötupakka -tarjouksissa on takana se, että tilaus jatkuu automaattisesti tarjouspaketin jälkeen.

Jos verrataan esiteltyjä tarjouksia, niin edullisin niistä vuositasolla on Nicopoint -sivuston tarjous. Vuodessa se tulisi maksamaan 478,80 €. XSmoke on tuotteena kalliimpi, se maksaa 1030,80 € vuodessa.

Onko sinulla kokemuksia hyvistä verkkokaupoista tai aloituspakkaustarjouksista? Jätä kommenttisi alle!

One thought on “Sähkötupakka – Kaupat, nikotiininesteet ja tarjoukset esittelyssä

 1. Eija palenius

  Hei!
  Onko teillä myynnissä Nicopoint tarvikkeita?
  Tarvitsisin uuden laturin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *